Skip to content

18 januari 2024 - Status aanleg van nieuwe bijentuin

We zijn verheugd om jullie op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen rondom onze nieuwe vlinder-en bijentuin. Ondanks de weersomstandigheden werken we hard aan de voorbereidingen en kijken we ernaar uit om binnenkort verder te gaan met de aanleg.

Op onze webpagina kun je meer informatie vinden over de voorbereidingen die momenteel in volle gang zijn. We delen graag met jullie de stappen die we nemen om een bloeiende omgeving te creëren voor deze belangrijke bestuivers. Bovendien zijn we verheugd aan te kondigen dat de bijentuin  open zal zijn voor bezoekers!

Kom langs en ontdek de prachtige wereld van bijen, geniet van de bloeiende flora en krijg een fascinerende uitleg over het imkeren. We zullen klaar staan om al jullie vragen te beantwoorden en jullie meer te leren over het belang van bijen.

Blijf onze pagina volgen voor updates over de voortgang en details over wanneer de bijentuin officieel geopend zal worden voor bezoek. Bedankt voor jullie enthousiasme en steun bij dit groene initiatief!