Skip to content
Pickles van Chantal

Pickles van nuzze Chantal

Artisanale pickles, bereid volgens een oud familierecept “ut de schuve van Chantal”.

Met de hand geselecteerde en gesneden groenten worden liefdevol ondergedompeld in een zorgvuldig samengestelde mix van azijn, kruiden en specerijen, die van generatie op generatie is doorgegeven. Deze unieke Pickles onderscheiden zich door hun ambachtelijke benadering, waarbij knapperigheid en frisheid samenkomen met de subtiele nuances van de geheime kruidenmix van Chantal. Elke verrukkelijke hap is doordrenkt met de rijke geschiedenis van het familierecept, waardoor deze artisanale pickles niet alleen een smaakvolle toevoeging zijn aan diverse gerechten, maar ook een nostalgische reis naar de culinaire tradities van weleer.

En in’t Westvlams

🌶️ Fleurt joen leven up met nuzze 100% West-Vlaemsche erkende pickles, me liefde gemoakt deur de iene echte Chantal! 🌟 Tis gin geweun potje met ajoens, karootn, boemkools en sause – ‘t is è fieesje in è bokoaltje, deurwikt me de secreten ut de schuve van Chantal.
E bommetje in je moend, tis sereus,je West-Vlaemshe leute in ene bete! 🤣 

Ingrediënten:

Groenten 56% (bloemkool-Wortel-zilverui-augurk)

azijn-suiker-mosterdpoeder-mosterdzaad – specerijen

Bereiding van de meesterkok Pickles in een aardappelbereiding

De pickles van “’t Zoetemoendje”.

Een lange verhaal kan ik hierover niet maken! De reden is simpel….

Het is gewoon een TOP-PRODUCT !!!!!

Of je het nu gewoon gebruikt als ‘accompagnement’ bij je stukje heerlijk vlees op de barbecue, of om er een sausje(Cross & Blackwell) van te maken, bij een sappige varkenskotelet het is een smaakgever van jewelste.

Ik gebruik het graag om onder mijn aardappelsalade te mengen.

Een deel van de pickles maal ik fijn, en leng ze aan met wat koolzaadolie dit roer ik onder mijn koude aardappelen. Een ander deel roer ik er zo onder om de heerlijke groenten die er in zitten tot hun recht te laten komen.

Soms doe ik er nog wat extra bloemkolen, erwten en broccoli bij, zo krijg je een volwaardig vegie-gerechtje!!!

Smakelijk!

Stefaan